Yazamiyot On Campus Pitch Night

​היזמיות חשפו מיזמים משני עולם!

בתחילת החודש התקיים אירוע  ה- PitchNight של תכנית יזמיות בקמפוס ובו היזמיות המדהימות שלנו הציגו את המיזמים שלהן באירוע סיום חגיגי במיוחד.

מרכז היזמות של אוניברסיטת תל אביב ושנקר, וארגון יזמיות - הקהילה המובילה בישראל לקידום יזמות נשית חברו יחד כדי להציע לסטודנטיות מתואר שני ומעלה באוניברסיטת תל אביב ושנקר, תכנית ראשונה מסוגה לבניית מיזם!

התכנית מאפשרת לסטודנטיות להפוך חלום למציאות ולהתנסות בהקמת מיזם בסביבה בטוחה ותומכת.

התכנית שילבה תיאוריה ופרקטיקה בכדי לאפשר למשתתפות להתנסות בהקמת מיזם, בסביבה בטוחה ומעצימה, תוך ניצול המשאבים הן של אוניברסיטת תל אביב והן של קהילת יזמיות, וכללה ליווי אישי של מנטורית בכירה מהתעשייה, ליווי אישי של מנטוריות מקצועיות בנושאי מוצר, שיווק, מימון, כספים ותכנית עסקית וכמובן ליווי של צוות מרכז היזמות וארגון יזמיות.

השופטות שהשתתפו באירוע הילה חימי, מנכ"לית דיסקונט קפיטל, זאדה חאג', מייסדת משותפת ומנכ"לית מיזם DANA Accelerator, פרופ' כרמלה יעקובי וולק, שותפה מנהלת ו-CEO ב-Venovest Foodtech VC, שירי ברגרזון, מנהלת השקעות הייטק במזרחי טפחות Invest ומירי שטילמן, שותפה ב Tal Ventures.

קצת על המיזמים:

1. IceBreaker - מיה אייל ודנה שוורץ המיזם מציע אפליקציה שמייצרת חיבור בעולם האמיתי ועוזרת לבני זוג לייצר את האינטראקציה הראשונית ביניהם.

2. Concrete - טליה לוי רוזנבוים, בטי ליטמן, הדר נובוגרודסקי פורר - המיזם מציע פלטפורמה משותפת לתכנון פרוייקט נדל"ני ע"י פלטפורמה המאפשרת תקשורת אחידה עם כל הגורמים המקצועיים - האדריכל, המהנדס, החשמלאי וכו'.

3. Ecogi - אלין חביב רוק, סהר בנימין אמסטרדם וזוהר פרוינד - Ecogi נותן מענה לבעיה הבזבוז בעולם המערבי באמצעות מערכת אשר יודעת לזהות מוצרים לפני פקיעת תוקפם או ריקבון ומציעה אפשרויות לשימוש בהם.

4. Partner-she - אור סידליק המיזם מציע פלטפורמה לשמירה ויצירת קשרים חברתיים בין נשים בצורה קלה נוחה ונגישה המבוססת על תחומי עניין.

5. HuddleApp - שרה גוטקין, קריסטינה גרוצ'יק ודורי בן אלון המיזם נותן מענה לבעיית הבדידות בארגונים באמצעות יצירת חיבור בין העובדים ע"י תחומי עניין, העדפות ותחביבים.

6. WOPY - מיכל תמיר, נטלי גפני ומור בן נון המיזם נותן מענה לבעיית החנייה, ע"י האפשרות לשריין חנייה מראש והצגת חלופות בזמן אמת.

7. Therappid - צפנת שרביט, סתיו ביטון וליאת הרשקוביץ המיזם מציע מענה רפואי למטופלים הזקוקים טיפול פיזיותרפיה מיידי, בזמן כאב על ידי שימוש בכלי דיגיטלי מבוסס נתונים.

8. Root - נעמה וגנר, קרינה זאנג, אלונה מילנר והנא עדסי המיזם מציע פתרון לפסולת אורגנית המיוצרת בביתנו באמצעות ייעול תהליך פינוי הפסולת ושימוש בתפיסות המבוססות כלכלה מעגלית.

9. Ameliorate - רחל הקשר, מריה חולודוב, טל ליכט ומאי דבס המיזם מציע פתרון נוח, נטול תרופות להקלת כאבי מחזור באמצעות משטח לביש המופעל על ידי חיישנים ואפליקציה לנייד.

לצפייה באירוע לחצו כאן

לעיון בחוברת הדיגיטלית לחצו כאן