אודות המרכז

כל אחת וכל אחד יכולים ללמוד יזמות!

"יזמות אינה קסם, אין בה מסתורין ואין לה כל קשר לגנים. זו היא דיסציפלינה. וכמו כל דיסציפלינה, ניתן ללמוד אותה", פרופ' פיטר דרוקר, מאבות תורות הניהול המודרניות

כל אחד יכול להיות יזם. בין אתם עובדים בחברה או חולמים להקים מיזם משל עצמכם, עסקי או חברתי. אל תתנו לאף אחד להגיד לכם אחרת. אנחנו באוניברסיטת תל אביב מאמינים שבעולם הדינאמי של המאה ה-21 כל הבוגרים שלנו צריך להצטייד בכלים שיאפשרו להם להיות יזמים. לכן אנו מאפשרים לסטודנטיות ולסטודנטים מכל התחומים לשלב לימודי יזמות בתואר האקדמי.

כן, מכל התחומים: לא רק מהנדסה, ממדעי המחשב ומניהול, אלא גם ממדעי הרוח, ממדעי החברה, מאמנויות, ממדעי החיים, ממדעים מדויקים ועוד.

מטרתנו היא להקנות לכם את תפיסת העולם היזמית. לאפשר לכם לחשוב אחרת כדי לעשות דברים אחרת. לאפשר לכם להגשים את חלומותיכם באופן הייחודי שלכם . יזמות היא חלק בלתי נפרד מכל מקצוע ותחום. יתרה מכך, כלי היזמות הם סט כלים שייקחו אתכם יותר גבוה ויותר רחוק בכל אשר תפנו.

לשם כך, מרכז היזמות באוניברסיטת תל אביב יחבר אתכם, הסטודנטים, עם חוקרים ויזמים מצליחים ובכירים בתעשייה, בחברות עסקיות ובאירגונים חברתיים וציבוריים - כדי לאפשר לכם ללמוד מהטובים ביותר כיצד לממש את החלום שלכם ולהקים את המיזם הבא שישנה את העולם.

מרכז היזמות, המנוהל על ידי אנשי מקצוע מהתעשייה ומהעולם החברתי והעיצובי, מציע לכם מגוון אפשרויות לבניית תוכנית לימודים מותאמת אישית לנושא היזמות.

המרכז יאפשר לכם:

• ללמוד יזמות כחלק מהתואר
  • להתנסות ולהתקדם בדרך להקמת המיזם הבא שישנה את העולם – זאת באמצעות מגוון סדנאות, תחרויות ופעילויות נוספות.
  • ליהנות מליווי של מאות מנטורים – אנשי עסקים ויזמים מתחומים שונים, שיעמידו לרשותכם את זמנם וניסיונם, ומייעוץ אקדמי של מאות חברי סגל בכיר.
  • לפגוש ולעבוד עם מגוון חברות עסקיות מהגדולות במשק וארגונים ציבוריים וחברתיים מובילים.

הצטרפו אלינו למסע בעקבות היוזמה שעדיין לא יזמתם!