קצת עלינו

78

אנחנו באוניברסיטת תל אביב מאמינים שיזמות אינה תכונה מולדת – אפשר ללמוד אותה, להתנסות בה ואז להחליט לעשות כל מה שתרצו: להקים סטארטאפ או ארגון חברתי חדש, להיות שותפים ליזמות פנים-ארגונית בחברה עסקית, ציבורית או בעמותה, או "סתם" להיות מצויידים בסט כלים יזמיים, שיעזור לקריירה שלכם בעולם בו שינוי הוא הדבר היחיד הבטוח בו.

לכן אנו מאפשרים לסטודנטיות ולסטודנטים מכל התחומים לשלב לימודי יזמות בתואר האקדמי. כן, כל התחומים: לא רק הנדסה, מדעי המחשב וניהול, אלא גם מדעי הרוח, מדעי החברה, מדעי החיים, מדעים מדויקים ועוד.

יזמות היא חלק בלתי-נפרד מכל מקצוע ותחום, וכלי היזמות הם כאלה שייקחו אתכם יותר גבוה ויותר רחוק בכל אשר תפנו. לשם כך, הקמנו את מרכז היזמות של אוניברסיטת תל אביב ושנקר, המציע לסטודנטים מגוון אפשרויות לבניית תכנית לימודים מותאמת אישית לנושא היזמות.

מטרתו של המרכז, המנוהל על ידי אנשי מקצוע מהתעשייה ומהעולם החברתי והעיצובי, היא להנגיש לכלל הסטודנטים בקמפוס את סט כלי היזמות. המרכז יאפשר לכם:

• ללמוד יזמות כחלק מהתואר שלכם
  • להתנסות ולהתקדם בדרך להקמת המיזם הבא שישנה את העולם. זאת באמצעות מגוון סדנאות, תחרויות ופעילויות נוספות שיוצעו ללא עלות לסטודנטים הלומדים באוניברסיטת תל אביב
  • ליהנות מליווי של מאות מנטורים - אנשי עסקים, יזמים ויזמים חברתיים, שיעמידו לרשותכם את זמנם וניסיונם, ומייעוץ אקדמי של מאות חברי סגל אקדמי
  • לפגוש מגוון חברות עסקיות מהגדולות במשק (צ'ק פוינט, אינטל, מיקרוסופט, דרופבוקס ועוד) וארגונים ציבוריים וחברתיים מובילים (השב"כ, אלביט, IVN, יוניסטרים, עיריית תל אביב ועוד).