מפגש עם אופיר עזורי, מנהל השקעות טכנולוגיות בקבוצת גנדיר

בשיחה אישית על זווית המשקיע בהסתכלות על פילנתרופיה, השקעות אימפקט וסטארטאפים

 

25 במאי 2025, 16:30 - 18:00 
מרכז היזמות 
0
מאי אימפקט

מאי אימפקט

 

מרכז היזמות מקדיש את חודש מאי ליזמות חברתית וסביבתית ופותח את הדלתות לכל הסטודנטים.ות, בוגרים.ות ואנשי הסגל של אוניברסיטת תל אביב, להגיע למפגשים אישיים ומרתקים עם היזמים.ות שהטביעו חותם על המציאות בישראל ובעולם!

 

הרשמו מטה למפגש עם אופיר עזורי, מנהל השקעות טכנולוגיות בקבוצת גנדיר, בשיחה אישית על זווית המשקיע בהסתכלות על פילנתרופיה, השקעות אימפקט וסטארטאפים.

 

אופיר עזורי הוא משקיע פרטי בתחומי הטכנולוגיה והאימפקט ומנהל ההשקעות הטכנולוגיות בקבוצת גנדיר. מתמקד בהשקעה בחברות תוכנה בתחילת דרכן בתחומי AI, SaaS ו-Digital Health וביוזמות חברתיות בתחום שילוב אוכלוסיות בתת ייצוג בהייטק. אופיר מעורב בפורטפוליו של כ-25 חברות וגם שותף מייסד בחברת ההשקעות הפרטית Gooday המתמקדת בחברות הזנק טכנולוגיות ובהשקעות אימפקט. הוא חבר בפורום הישראלי לקידום כלכלת אימפקט בישראל (IFIE) ובוועדת ההשקעות של קרן J-IMPACT ומשמש כמנטור במגוון תוכניות יזמות. 

 

המפגש יתקיים ב- 25 במאי, מ- 16:30 עד- 18:00, במרכז היזמות הצמוד לקפה נטו בבניין גילמן.

 

>> הרשמו מטה בהקדם כי מספר המקומות מוגבל!

 

 

 

 

רישמו אותי לאירוע

*כל השדות חובה
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

כתבו לנו

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות יש לפנות למערכת הפניות >>