תוכנית יזמות ממוקדת פודטק בשיתוף חממת The Kitchen
הזדמנות להשפיע על עתיד המזון העולמי בליווי צמוד של חברות המזון המובילות בעולם
חוקרים ובוגרים יקרים,
אנו מזמינים אתכם ואת הסטודנטים למחקר שלכם, לקחת חלק בתוכנית ייחודית בשיתוף חממת TheKitchen Hub ובהובלת מרכז היזמות ורמות.
במסגרת התוכנית, יקימו המשתתפים, בליווי הצוות המקצועי, מיזמים טכנולוגיים פורצי דרך בתחומי המזון לשיפור איכות ואריכות חיינו, תוך שימת דגש על איכות הסביבה וקיימות. את התוכנית ילוו צוותים מקצועיים מחברות המזון הגדולות והמובילות בעולם על מנת לאפשר לצוותים הבנה מעמיקה של השוק, הלקוחות והאתגרים העומדים בפניהם ולתת גב איתן לכל פרויקט, כך שיאפשר את הצלחתו.
צוותים שיצטרפו יכנסו לתכנית אקסלרטור הבנויה מ- 12 מפגשים שבועיים בני שש שעות, בה ילמדו את עקרונות הקמת מיזמים, בניית תכנית עסקית, פיתוח מודל עסקי, תכנית יציאה לשוק ועוד. לכל צוות יוצמדו מנטורים – אנשי ונשות עסקים בכירים להם ניסיון בהקמת מיזמים ונציגים מחברות המזון המובילות בעולם – אשר ילוו אותם לאורך התכנית. הצוותים שיצליחו לענות על האתגרים ולהקים מיזם, יוכלו לזכות במימון של עד-3 מיליון ₪, להמשך פיתוח והקמת חברה.
טרם התוכנית, נקיים 2 מפגשי חשיפה בני 5 שעות כל אחד בהם נציג בפניכם את האתגרים עמן מתמודדות חברות המזון הגדולות בעולם, כגון Danone, Givaudan, Novozymes, Strauss, AB InBev, Bimbo, ופרטים נוספים לגבי התכנית.
התוכנית תתקיים בימי חמישי, בין השעות 14:00 - 20:00, החל מה- 12.5.2022 למשך 12 מפגשים, ותסתיים ב- 28.7.2022.
- התוכנית מיועדת לחוקרים ובוגרים מהפקולטות: מדעים מדויקים, מדעי החיים, רפואה והנדסה.
- התוכנית מיועדת לסטודנטים לתואר שלישי, לתואר שני ולבוגרי האוניברסיטה בעלי תארים אלו
מפגשי החשיפה יתקיימו :
יום חמישי 24 למרץ בין השעות 10-15
יום חמישי 31 למרץ בין השעות 10-15
מהרו להרשם! מספר המקומות מוגבל. ההרשמה תסגר ב-21 למרץ.