hackTAU - ההקאתון הראשון לחדשנות בלמידה יוצא לדרך

אז איך הייתם רוצים ללמוד?

19 בדצמבר 2019, 10:00
ספרית מדעי החברה, הניהול והחינוך ע"ש ברנדר-מוס
ללא תשלום
hackTAU - ההקאתון הראשון לחדשנות בלמידה יוצא לדרך

רוצים ללמוד אחרת? רוצים לפרוץ את גבולות הלמידה? לערבב את החוקים שלה? להמציא מחדש מקומות נעימים ללמידה? וזמנים שמעודדים אותה? לקבוע דרך חדשה למדוד את התוצאות של הלמידה? אתם רוצים אמצעי למידה חדשניים שיתאימו לעידן הדיגיטלי?

​אז בואו להמציא אותם!!!

כולנו מבינים שתפקיד הלמידה בעולם החדש משנה צורה. אתם, הסטודנטים מצפים ללמוד בצורה חווייתית יותר, מאתגרת ומעוררת השראה המשתמשת בטכנולוגיה, בפדגוגיה חדשה ובעידוד יזמות וחדשנות בכל שלב. ועוד לא הזכרנו מעורבות חברתית....

אם אתם באמת רוצים ללמוד אחרת, התחרות שלנו היא בדיוק בשבילכם! אז במקום להתלונן בואו ליזום חדשנות בלמידה וקחו אותנו למחוזות חדשים.

הכל פתוח. הכל ניתן לשינוי.

מה דרוש מכם?

תוצרי ההאקתון יכולים להיות: Mock-up או מוצר טכנולוגי בראשית דרכו, תהליך למידה חדשני, עיצוב של חלל לימוד או כל דבר אחר שתחשבו עליו. אין צורך בידע טכנולוגי מוקדם!

האתגרים שלנו

איפה לומדים?

מי אמר שצריך ללמוד בכיתה או בבית? מזמינים אתכם לחשוב על חללי לימודים חדשים/אלטרנטיביים בפנים, בחוץ, ביחד או לבד, אונליין או במציאות.

איך מקבלים ציונים?

למידה דיגיטלית מאפשרת צבירת מידע על אופן הלמידה, על ביצוע מטלות, על מעורבות בחומר ועוד. ומחות לדיגיטל – פרויקטים עם פנים חדשות של יזמות, מעורבות חברתית ומולטידיסיפלנריות צצים במרחבי הקמפוסים בארץ ובעולם.

עם מי לומדים?

למידה משותפת עדיין מוכיחה את עצמה כדרך היעילה ביותר. אבל עם מי לומדים? עם עוד סטודנטים? מאיפה? מישראל? מהעולם? איך מתרחשת למידה בקבוצות בעידן המקושר?

מתי לומדים?

מושג הזמן בעידן הטכנולוגי הוא נזיל. אז איך יראו הלימודים כשהם אפשריים 24/7?

איך לומדים?

בין הרצאות פרונטליות מול מאות תלמידים ועד ללימוד אונליין לבד מול המסך עוברת הלמידה ההיברידית (המשולבת) – שילוב למידה דיגיטלית בלמידה הפרונטלית בכיתה היא ה-מגמה שלמידה בשנים האחרונות. נדרשת חשיבה מחודשת על מבנה הקורס, אופן הלמידה שלו, התרגול. אז קחו אותנו לעולם שאין לו חוקים ותראו לנו איך לומדים שם.

פרסים

פרס למקום 1