כלים להצלחה בארגונים - לגרום לזה לקרות

מרכז היזמות אוניברסיטת ת"א
בתשלום
כלים להצלחה בארגונים - לגרום לזה לקרות

סדנה זו עוסקת בהקניית הכלים הבסיסים הנדרשים בעולם היזמי התחרותי ומספק למשתתפים מונחי יסוד, כלים ומיומנויות כדי לממש את הצורך בחשיבה תוצאתית והובלה לביצועים יוצאי דופן בסביבה משתנה. כחלק ממנה נעסוק בין היתר בהיבטים של חשיבה תוצאתית, כיצד מגיעים מיעדים לתוצאות: תכנון, ארגון, ביצוע, בקרה והפקת לקחים, תכנית עבודה- לשם מה? איך? מרכיבים מרכזיים ופעולות ניהוליות תומכות ופתרון בעיות וקבלת החלטות.

מרצה הסדנה  הוא יואל זמוקס יועץ ארגוני בכיר בחברת OD Consulting, מומחה בליווי תהליכי ניהול ושינוי קריירה למנהלים.ות ועובדים.ות. זמוקס מתמחה בהכשרת מנטורים.יות פנים ארגוניים, ייעוץ וניהול פרויקטים בארגונים - אבחון וייעוץ וניהול פרויקטים ועוד. האני מאמין שלו-  להיות שם בשביל האחר, לסייע לו להנהיג אותו, תוך פיתוח היכולת של הארגון לעשות זאת באופן עצמאי.  לייצר שיח מקדם ושיתוף פעולה בין העובדים, לטפח את ההון האנושי - כקבוצה ולהניע ביחד ערכים מובילים וזו המטרה שלה בסדנה זאת.

• הסדנה היא בעלות סימלית של 90 ש"ח עבור שלושת המפגשים לסטודנטים.יות פעילים.לות של אוניברסיטת תל אביב
  • בוגרי אוניברסיטת תל אביב זכאים למחיר מיוחד של 300 ש"ח עבור כל הסדנה
  • הסדנה הינה פרונטלית, במרכז היזמות

מפגש ראשון

מפגש שני

מפגש שלישי

יום שלישי 4.6.24

יום שלישי 10.6.24

יום שני 18.6.24

הובלה לתוצאות

ניהול פרויקט אג'ילי

סגנון אישי בקבלת החלטות

להרשמה כסטודנט אוניברסיטת תל אביב נא לחצו כאן>>

להרשמה כבוגר אוניברסיטת תל אביב נא לחצו כאן>>

מהרו להרשם - מספר המקומות מוגבל!

כדאי להירשם לניוזלטר או לקבוצת ה-Whatsapp השקטה שלנו.