בסוף נישאר רעבים... אתגרים בעולם ה-FoodTech

 

אנחנו בעיצומה של מהפכה. מהפכת ה-FoodTech. בואו לשמוע איך יראה העתיד!

 

30 במאי 2021, 17:00 
מרכז היזמות - הרצאת זום 
ללא תשלום
בסוף נישאר רעבים... אתגרים בעולם ה-FoodTech

 

העולם משתנה במהירות לנגד עינינו ותעשיית המזון עוברת קפיצה אבולוציונית והופכת להיות משיקה לתעשיית התרופות- מזון בריא יותר ובטוח יותר, נגיש יותר ומותאם לצרכים הייחודיים של כל צרכן וצרכן.

 

עם מאות חברות, השקעות עולמיות ותמיכה ממשלתית, ישראל מובילה את תחום ה- FoodTech בעולם ורותמת את מיטב המוחות וטכנולוגיות העתיד לייצור פתרונות פורצי דרך- העתיד כבר כאן!

 

אולם, כמו כל העולם, אנו עומדים מול אתגרים לא פשוטים המאיימים על בריאות כוכב הלכת שלנו ועל החיים עליו - בני אדם, בעלי חיים וצמחים כאחד: השמנת יתר לצד תת תזונה, זיהום מקורות מים, פגיעה חסרת תקדים בסביבה, הכחדה מאסיבית של אוכלוסיות בעלי חיים בים וביבשה, שינויי אקלים ועוד ועוד ועוד.

The house is on fire and we need to take an action!

 

הצעדים בהם נבחר לנקוט היום צפויים להשפיע על האופן בו נגדל, נייצר, נשנע ונצרוך מזון. נפחית בזבוז ונבטיח תזונה בריאה יותר ובטוחה יותר. בכוחנו להשפיע על החברה, הכלכלה, איכות הסביבה והמדיניות הציבורית בישראל ובעולם.

 

מרצה: Dr. Dikla Montekio Malter, Director of Investments & Partnerships at The Kitchen Hub

 

להקלטה

 

 

כתבו לנו

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>