מפגש עם עו"ד לינור דויטש מייסדת ומנכ"לית לובי 99

איך מקימים מיזם שמיוצג וממומן בידי הציבור?

11 במאי 2025, 18:00 - 20:00 
מרכז היזמות 
0
מאי אימפקט

מאי אימפקט

 

מרכז היזמות מקדיש את חודש מאי ליזמות חברתית וסביבתית ופותח את הדלתות לכל הסטודנטים.ות, בוגרים.ות ואנשי הסגל של אוניברסיטת תל אביב, להגיע למפגשים אישיים ומרתקים עם היזמים.ות שהטביעו חותם על המציאות בישראל ובעולם!

 

הרשמו מטה למפגש עם עו"ד לינור דויטש, מייסדת ומנכ"לית 'לובי 99' – הארגון שמייצג את הציבור מול הכנסת והממשלה, שתספר לנו איך מקימים מיזם שמיוצג וממומן בידי הציבור.

 

עו"ד לינור דויטש שותפה מייסדת ומנכ"לית לובי 99, עורכת דין במקצועה, פמיניסטית ואקטיביסטית. בוגרת יחידה 8200, מומחית לרגולציה וייעוץ פוליטי, בוגרת תואר ראשון במשפטים ומדעי המדינה ותואר שני במגדר מאוניברסיטת תל אביב. נבחרה לרשימת "100 המשפיעים של דה-מרקר" וזוכת אות "אבירת איכות השלטון" לשנת 2019. בנוסף, נכללה ברשימות האקטיביסטיות של ליידי גלובס וכלכליסט.

 

המפגש כולל כיבוד ויתקיים ב- 11 במאי, מ- 18:00 עד- 20:00 במרכז היזמות הצמוד לקפה נטו בבניין גילמן.

 

>> הרשמו בהקדם כי מספר המקומות מוגבל!

 

 

 

 

רישמו אותי לאירוע

*כל השדות חובה
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

כתבו לנו

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות יש לפנות למערכת הפניות >>