איך להתנהל נכון מול משקיעים?

CEO - Finance Lingo

15 במרץ 2022, 16:00
מרכז היזמות אוניברסיטת ת"א
איך להתנהל נכון מול משקיעים?

מרכז היזמות בשיתוף S-Cube ורמות מזמין אתכם.ן לסדרת הרצאות שתלמד אתכם.ן להבין את תהליך ההשקעה  - כל מה שיזם בתחילת דרכו צריך לדעת כשהוא מתנהל מול משקיעים, עורכי דין וכו'.

חברת S Cube מבית אי.בי.אי קפיטל, החברה המובילה בישראל להערכות שווי וייעוץ כלכלי, מספקת שירותי הערכות שווי בלתי תלויות לעולם העסקי, הפיננסי והמשפטי.

החברה ממוקדת בפיתוח פתרונות מתקדמים לשם יצירת התאמה אופטימלית לדרישות תחום הערכות השווי כיום. צוות החברה מונה מעריכי שווי אשר הוסמכו על ידי איגוד ה- National Association of Certified Valuation Analysts (NACVA) – המעניק לחברה גישה למידע פיננסי רחב, שיטות הערכות שווי מתקדמות ומסדי הנתונים המעודכנים ביותר.

בהרצאה זו נעסוק כל מה שיזם בתחילת דרכו צריך לדעת כשהוא מתנהל מול משקיעים, עורכי דין וכו'. בהרצאה זו נ דון על מבנים שונים של הסכמי השקעה, מהי מניה מועדפת ולמה היא רלוונטית לכם, מהי ההשפעה על ה"אקזיט" ולמה חשוב מאוד להתייחס ולשים לב כשמסתכלים על הסכמי ההשקעה והחוזים המשפטיים.

מרצים

גדעון שלום בנדור, מנכ"ל ומייסד S-Cube of IBI Capital

גדעון הקים את S Cube בשנת 2008, כיום אחת החברות המובילות בתחום הערכות השווי בישראל. גדעון ביצע ופיקח על אלפי הערכות שווי, למגוון לקוחות, החל מחברות קטנות ועד ארגונים בינלאומיים גדולים. לגדעון מעל 20 שנות ניסיון בניהול ומו”פ, בייחוד בחברות הייטק וביו-טק, כולל בין השאר ייסוד במשותף וכהונה כמנכ”ל של מספר חברות. גדעון שימש במשך כ- 12 שנים במגוון תפקידי ניהול באפל מחשבים, במשרדים הראשיים של החברה בקליפורניה ובישראל. לגדעון תואר BA במדעי המחשב וכלכלה מאוניברסיטת בר-אילן בישראל, ו- MBA מאוניברסיטת San Jose, במסגרת התכנית היוקרתית של אפל לתואר שני בניהול.