עסקים חברתיים ImpacTAU

בואו לפתור בעיות חברתיות וסביבתיות דרך יזמות!

23 ביוני 2024, 17:00
מרכז היזמות
עסקים חברתיים ImpacTAU

ההרשמה למחזור תשפ"ד 2024 נפתחה!

מרכז היזמות והנציבות לשוויון, מגוון וקהילה באוניברסיטת תל אביב מזמינות אתכן.ם לקחת חלק בתכנית שתעניק לכם את הכלים והיכולות לזהות בעיות חברתיות משמעותיות ולהקים מיזמים חברתיים בעלי בסיס כלכלי יציב.

מאז ומתמיד סטודנטים/ות באקדמיה שיחקו תפקיד משמעותי מאד בייצור שינויים חברתיים וקידום חברה צודקת ושוויונית יותר. היסטורית, יוזמות חברתיות היו נעשות על ידי מתנדבים והתבססו על תמיכות פילנתרופיות. בשני העשורים האחרונים חל שינוי דרמטי במקורות המימון של המגזר החברתי, שינוי זה נגרם עקב משברים כלכליים ואג'נדות תפיסתיות, דבר שהוביל את המיזמים החברתיים להתחיל לייצר הכנסות באופן עצמאי על ידי בניית מודלים ברי קיימא וכלים למדידה ליצירת אימפקט.

למי מיועדת התכנית?

• סטודנטיות.ים המעוניינים להכיר את עולם היזמות החברתית ואת האתגרים וההזדמנויות הגלומות בו.
  • סטודנטיות.ים שיש להם רעיון למיזם חברתי-עסקי, בשלבי ביצוע ראשוניים או על הנייר.
  • סטודנטיות.ים שכבר מנהלים.ות מיזמים חברתיים פעילים הרוצים לייצר הכנסה.

מבנה התכנית:

5 מפגשים בימי ראשון החל מהשעה 17:00-19:30, כל מפגש כולל הרצאה/סדנה ושיחה עם יזם או יזמת שהקימו מיזם חברתי.

לו"ז התכנית:

תאריך

יום

שעה

תוכן

23/6/2024

יזמות חברתית VS עסקים חברתיים

30/6/2024

איך ננתח בעיה חברתית?

7/7/2024

בעלי עניין, קהלי יעד, לקוחות ומוטבים

14/7/2024

מודלים למימון של עסקים חברתיים

21/7/2024

מדידה והערכה של אימפקט חברתי

ההרשמה למחזור תשפ"ד 2024 נפתחה   מספר המקומות מוגבל - מהרו להירשם!

רוצים.ות להישאר מעודכנים.ות על כל תכניות היזמות בקמפוס? הירשמו לניוזלטר או לקבוצת ה-Whatsapp השקטה שלנו.

רישמו אותי לאירוע

*כל השדות חובה
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

כתבו לנו

To prevent automated spam submissions leave this field empty.