יצירתיות והובלת חדשנות - סדנא בת 4 מפגשים

חדר 107 בנין צ'ק פוינט
ללא תשלום
יצירתיות והובלת חדשנות - סדנא בת 4 מפגשים

חשיבה יזמית היא מימוש חלומות ורעיונות. נקודת המפגש שבין מיצוי הפוטנציאל הגלום בך לבין מתן מענה לצרכים חברתיים, עסקיים ,סביבתיים. חשיבה יזמית היא המיומנות להפוך רעיונות למציאות.

בסדנה זו תיחשף/י לכלים  בסיסים הנדרשים בעולם היזמי והתחרותי ותלמד/י מונחי יסוד ומיומנויות כדי לממש את הצורך בחשיבה תוצאתית והובלה לביצועים יוצאי דופן.

• בוא/י ללמוד על חשיבה תוצאתית התומכת בביצועים יוצאי דופן
  • בוא/י להתנסות בבניית תוכנית עבודה, הצבת מטרות ויעדים והגדרת מדדי הצלחה
  • בוא/י ללמוד, להכיר ולהתנסות בפתרון בעיות וניהול כישלונות
  • בוא/י ללמוד ולהתנסות כיצד לקבל החלטות ולהוביל לתוצאות, במציאות  מורכבת, תנודתית ועמומה
  • בוא/י ללמודולהתנסות בניהול פרויקט Agile
  • 'אין לי זמן'- הזמן הנו משאב קריטי ליזם- בוא/י ללמוד ולהתנסות בכלים לניהול עצמי במרחב הזמן

מזמינים אותך ללמוד, להכיר, להתעניין , להמציא, להתנסות  באמצעות סימולציות ניהוליות המדמות  תנאי תחרות ואי וודאות ולשכלל את יכולת מימוש החלומות והרעיונות שלך למציאות, במרחב למידה רבגווני, חוויתי ומעצים ברמה האישית והקבוצתית.

סדנא בת 4 מפגשים בני 4 שעות אקדמיות כל אחד, הנרשמים מתחייבים להגיע לכל ארבעת המפגשים בסדנה.

יום ושעה: ימי ג' בין השעות 16:15-19:45

תאריכי המפגשים: 19/11/19, 26/11/19, 03/12/19, 10/12/19

מיקום: חדר 107, אוניברסיטה לנוער, בנין צ'ק פוינט

ההרשמה נסגרה. אנא עקבו אחר הפרסומים להרשמה לסדנאות הבאות

מספר המקומות מוגבל. השתתפותכם תלויה בקבלת מייל אישור ממרכז היזמות.